Testimonials

Home » About us » Testimonials

Compania ROMSTAL IMEX SRL recomanda SC CPS Security SRL pentru seriozitatea si corectitudinea in relatiile parteneriale, pe care aceasta si le-a dezvoltat si respectat, rezolvand cu succes situatiile neprevazute aparute in sistemul de securitate.

person
ROMSTAL IMEX universul instalatiilor

Societatea MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL recomanda compania CPS Security SRL, pentru seriozitatea si profesionalismul de care a dat si da dovada.

person
MERCEDES-BENZ ROMANIA

Primaria comunei Pechea, reprezentata prin domnul Mancila Mihaita, primarul comunei, va multumeste in numele tuturor celor pe care i-ati ajutata prin gestul dumneavoastra nobil de a le oferi sprijin in aceste momente de cumpana.

PRIMARIA PECHEA Primar Mancila Mihaita

O companie responsabila, autorizata, cu personal pregatit si atestat, cu prestanta si cu experienta in domeniul respectiv, indeplinind cerintele legislatiei in vigoare.De asemenea SC CPS Security, este o firma care colaboreaza in permanenta cu beneficiarul, venind cu idei si propuneri pentru imbunatatirea calitatii serviciilor prestate.

person
BANCPOST ROMANIA

Pe langa calitatea deosebita a serviciilor prestate, CPS Security s-a dovedit un partener de incredere, venind mereu in sprijinul nostru cu solutii eficiente.

person
Institutul National de Statistica ROMANIA

Recomandam compania CPS Security ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate.

person
Editura Adevarul ROMANIA

Recomandam cu incredere serviciile CPS Security pentru seriozitatea si receptivitatea de care dau dovada si corectitidinea in relatiile parteneriale”

person
Federatia Romana de Handbal ROMANIA

ANTENA 3 SA recomanda compania CPS Security SRL pentru profesionalismul de care aceasta a dat dovada, respetandu-si clauzele contractuale

person
Antena 3 ROMANIA