Olimpiada Liceelor 19-21 ianuarie 2018 McDonald’s

marți, der 23. ianuarie 2018
admin

Alaturi de tinerii sportivi si in acest an, la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018

CPS Security a fost prezenta weekend-ul trecut la Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018, unde a asigurat desfasurarea in conditii optime de securitate a competitiilor de handbal masculin şi feminin (faza nationala).

Evenimentul, care a avut loc la Liceul Teoretic C.A. ROSETTI sub egida Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Sport Evolution Group si Directia de Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, a devenit deja o constanta pentru noi, in ultimii ani serviciile de paza si protectie Caldo Security reprezentand o componenta nelipsita din ansamblul masurilor organizatorice specifice Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.

Pe parcursul celor trei zile dedicate intrecerilor sportive (vineri, 19 ianuarie 2018 – duminică, 21 ianuarie 2018) agentii nostri au monitorizat in permanenta evolutia evenimentului, astfel incat cei peste 300 de participant (sportivi si spectatori) sa se poata bucura de fiecare moment, in deplina siguranta.

Felicitari celor 12 echipe care au luptat pentru un loc pe podium (6 masculin, 6 feminin) si mai ales campionilor, ocupanti ai primelor trei locuri:

  • Fete: Locul I – Colegiul Tehnic Media, Locul II – Liceul Teoretic Anghel Saligny, Locul III – Liceul Teoretic Traian;
  • Baieti: Locul I – Liceul Sportiv Mircea Eliade, Locul II – Colegiul Tehnic Media, Locul III – Colegiul Național Victor Babeș.