Caldo fire

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Caldo Fire

Constituit din anul 2019, Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Caldo Fire din cadrul CPS Security Group este un sprijin important în activitatea de prevenire și stingere a incendiilor și intervenție la calamități.

Compania CALDO Fire a fost înființată și operează în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale și își are sediul în București, Sectorul 3. Îndeplinește cerințele Legii nr. 307/2006 privind protecția împotriva incendiilor, Legii nr. 481/2004 privind protecția civilă și OMAI nr. 75/2019, care aprobă criteriile de performanță pentru înființarea, personalizarea și echiparea serviciilor voluntare și private de urgență.

CALDO Fire a primit Aprobarea de Înființare de la Serviciile Private pentru Situatii de Urgență din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DEALUL SPIRII” București – Ilfov.

CALDO Fire are profesioniști experimentați în domeniul prevenirii și combaterii consecințelor situațiilor de urgență, experiență dobândită atât în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cât și din activitatea desfășurată în serviciile private pentru situatii de urgență.

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență CALDO Fire este înființat pentru a asigura servicii în domeniul situațiilor de urgență la un nivel înalt și dispune de dotări și echipamente moderne și performante.

CALDO FIRE

este parte a

Security with Strategy

CPS Security Group

CPS Security Group reunește trei companii furnizoare de siguranță în baza unei strategii care integrează perfect aproape 1.000 de oameni și trei mari zone de servicii: Securitate, Situații de Urgență și Tehnologie.

Security

CPS Security Service

Echipa-de-interventie-Caldo-Privat-Security-1

Emergency

Caldo Fire

Technology

Caldo Security Systems

monitorizare

CPS SECURITY GROUP

Despre noi

CPS Security Service

Caldo Security Systems

Serviciul de Urgență Caldo Fire

Cariere

Politica de Confidențialitate

CONTACT

Sediul principal: Str. Vulturilor nr.98A, et.6, Vest,Sector 3, București
Cladirea: Grawe Romania

Tel: 021.322.02.11

office@cpssecurity.ro