caldo systems

CALDO Security Systems

Pe zona de tehnologie, CALDO Security Systems, parte a CPS Security Group, aduce pe piață echipamente și sisteme moderne, de ultimă generație, conforme cu legislația în domeniu.

Oferta de bază a companiei este compusă din pachete de servicii optimizate pentru aplicații în locuințe din mediu urban sau rural, birouri, spații comerciale, depozite sau hale de producție.

Profesionalismul tehnicienilor CALDO Security Systems permite abordarea unor lucrări de proiectare și execuție cu complexitate ridicată, în condiții de calitate superioară, toate sistemele fiind concepute astfel incat căminul, biroul și afacerea dumneavoastră să fie protejate și gestionate corect.

Echipamentele utilizate se ridică la cele mai înalte standarde internaționale din domeniu. În urma instalării unui astfel de sistem este facilitată conectarea la dispeceratul CPS Security pentru o și mai mare siguranță a dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastră.

Societatea oferă condițiile tehnice necesare ca monitorizarea sistemului de supraveghere video sa se facă la postul de control acces.

CALDO Security Systems

este parte a

Security with Strategy

CPS Security Group

CPS Security Group reunește trei companii furnizoare de siguranță în baza unei strategii care integrează perfect aproape 1.000 de oameni și trei mari zone de servicii: Securitate, Situații de Urgență și Tehnologie.

Security

CPS Security Service

Echipa-de-interventie-Caldo-Privat-Security-1

Emergency

Caldo Fire

Technology

Caldo Security Systems

monitorizare

CPS SECURITY GROUP

Despre noi

CPS Security Service

Caldo Security Systems

Serviciul de Urgență Caldo Fire

Cariere

Politica de Confidențialitate

CONTACT

Sediul principal: Str. Vulturilor nr.98A, et.6, Vest,Sector 3, București
Cladirea: Grawe Romania

Tel: 021.322.02.11

office@cpssecurity.ro